Αποχαιρετάμε το 2018, και καλωσορίζουμε το 2019, ρίχνοντας μία ματιά στα πιο σημαντικά γεγονότα που αφορούν την εταιρεία μας, καθώς και αξιολογώντας την υλοποίηση των στόχων που θέτουμε σε ετήσια βάση.

 

Πρωταρχικός μας στόχος για το 2018 στον τομέα των πωλήσεων, υπήρξε η διατήρηση τους στο ίδιο επίπεδο με το 2017. Αναλύοντας τα στατιστικά στοιχεία με το κλείσιμο του έτους, διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο δεν μειώθηκαν οι πωλήσεις μας, αλλά αντίθετα παρατηρήθηκε μία σημαντική αύξηση.

 

Επιπλέον, ο στόχος για τη διαρκή εκπαίδευση των εργαζομένων μας, επιτεύχθηκε σε σημαντικό βαθμό, καθώς αφιερώθηκαν αρκετές ώρες εκπαίδευσης των εργαζομένων του λογιστηρίου σε θέματα πληροφορικής, μέσω ειδικών ενδοεταιρικών σεμιναρίων.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στο 2018 καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα καταγραφής παραπόνων των πελατών, μέσω του οποίου μπορούμε να επιλύσουμε πιθανά προβλήματα και να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Με όραμα την επιχειρηματική ανάπτυξη και την πρόοδο της εταιρείας, προς τα τέλη του 2018 υποδεχτήκαμε μία ακόμα εταιρεία στην οικογένεια μας. Πρόκειται για την ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ., μέλος της Royal FrieslandCampina, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων σε παγκόσμια κλίμακα. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ. περιλαμβάνει γάλατα, κρέμες, γιαούρτια, κασέρια και τυριά  με τα brands ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER και FINA, καθώς και επαγγελματικά προϊόντα με τις επωνυμίες FRICO, DEBIC και Barista’s Gold.

 

Έτσι λοιπόν, με αισιοδοξία και δυναμικότητα ατενίζουμε το μέλλον της εταιρείας μας και την είσοδο μας σε νέες αγορές.